Klassisk Vippeextensions kr 990.- ( ord 1490.-) hos Frida i Vågsbygd

Klassiske vipper går ut på at én singel vipp blir festet til én naturlig vipp. Med klassiske vipper får du en fin mascara-look siden antallet vipper ikke øker, men dine naturlige vipper fremheves. Hvor stor effekten blir vil Frida tilpasse etter dine ønsker.

- 30 % på bareMinerals make- up

Gjelder hele sortimentet

KROPPSSKRUBB OG MASSASJE Nå 990.- 50 min hos massør Gema i Vågsbygd i september og oktober.

Etter mange timer med sol er det godt med en full kroppsskrubb. Kroppskrubb med sjøsalt-krystaller fjerner døde hudceller, gir en glattere overflate og glød. Avsluttes med innsmøring og lett massasje av en rik balm med coctail av oljer og mineraler.

Kur 3 x 30 min Rygg & nakke massasje hos Gema kr 1770,-

Gema er utdannet muskelterapeut og massør.
Du finner henne i vår avdeling i Vågsbygd.

Vi har digitalt gavekort!

Vi har gjort det enda enklere for deg å kjøpe gavekort til noen du er glad i. Om du bor i en annen by, eller kanskje du ikke har tid til å komme innom oss, da kan du trykke deg inn på linken under og kjøpe et spesifikt gavekort eller på en valgfri sum.

Fullt sett klassisk vippeextensions kr.990,- hos Frida i Vågsbygd

Singelvippe extensions blir lagt på en og en pr.vipp, og gir en mascaraeffekt. De påsatte vippene vil vokse ut sammen med dine egne vipper, for til slutt å falle av. Man anbefaler derfor å refille vippe extension ca hver 3 uke. Vippene kommer i flere ulike størrelser og kvaliteter, og vi velger selvsagt det som passer best for deg.