Vippeextensions Singel kr 990.- Volum 1190.-

Book hos Frida i Vågsbygd og Malin på Sørlandssenteret.

Spray tan full kropp kr.390,- Gjelder november og desember

Vi spraylakkerer kroppen og tilpasser hudfarge og anledning. Virketiden er på 6-8 timer før man kan dusje av overflødig farge. Varigheten er 3-5 dager. For best resultat anbefaler vi at du utfører en lett kroppsskrubb hjemme og smører deg med kun et tynt lag med bodylotion der du er tørr. Da vil fargen holde seg lengst.

Kur 3 x 30 min Rygg & nakke massasje hos Gema kr 1770,-

Gema er utdannet muskelterapeut og massør.
Du finner henne i vår avdeling i Vågsbygd.

Vi har digitalt gavekort!

Vi har gjort det enda enklere for deg å kjøpe gavekort til noen du er glad i. Om du bor i en annen by, eller kanskje du ikke har tid til å komme innom oss, da kan du trykke deg inn på linken under og kjøpe et spesifikt gavekort eller på en valgfri sum.

BABOR Adventskalender

 24 ampuller til jul! ???
Tradisjonen tro kommer BABORs adventskalender med 24 ampuller som gir en fantastisk fukt og glød! Kalenderen koster kr.795,- (Verdi kr.1922 ,-)

Hos oss kan du kjøpe digitalt gavekort - den perfekte gaven til en du er glad i :-)

Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. " Digitale gavekort" på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å bruke. Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til en du er glad i.